Doğrular Ev Ürünleri'nden Merhaba’ya ziyaret

Doğrular Ev Ürünleri'nden Merhaba’ya ziyaret

Konya’da sektörünün güçlü markalardan biri olan Doğrular Ev Ürünleri’nin temsilcileri, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Doğrular Ev Ürünleri İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan ve Marka Danışmanı Nesrin Çağdaş, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Reklam Koordinatörü Hamdi Buğur ile bir araya geldi. Doğrular Madeni Eşya'nın İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, ziyaret sırasında firmalarının sektördeki konumunu ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özkan, "Firmamız, aile şirketi olarak sektöre giriş yaptı. Uzun yıllardır Konya'da üretim yapıyor, şehrimizde üreterek şehrimize katma değer sağlıyoruz.

0021.jpg

Bine yakın vatandaşımıza istihdam imkanı sunuyor, 90'dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Her zaman üretmeye ve kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz, AR-GE çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Doğrular Madeni Eşya olarak, sadece ürünlerimizle değil, aynı zamanda iş ahlakımızla da öne çıkmak istiyoruz. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz ve bu doğrultuda sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz. Sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve ürünlerimizi bu doğrultuda sürekli olarak iyileştiriyoruz" şeklinde konuştu. Ayrıca, şirketin toplumsal sorumluluk projelerine verdiği öneme de vurgu yapan Özkan, "Üretim faaliyetlerimizin yanı sıra, çevreye duyarlılığımızı da göstermek adına çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz” dedi. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.